flamingozeilenkroatie.jpg
 
Zeilcursus
schipperservice
Terug 
naar index
naar 
volgende pagina
terug naar 
vorige pagina
flag-small.gif
Zeilcursus
Invaren in Nederland
Schipperservice
image005.jpg
fb1a.JPG
lianne.jpg
INVAREN IN NEDERLAND
Wij bieden u de mogelijkheid om in periode maart /april samen met een ervaren instructeur in Nederland kennis te maken met een soortgelijk jacht dat u van plan bent om te huren. U wordt dan in een weekend de volledige bediening van het jacht uitgelegd en er wordt in de praktijk geoefend. Met name worden met u haven manoeuvres met het jacht gedaan, zodat u tijdens uw zeilvakantie in Kroatië goed en veilig met het jacht overweg kan.  U bent in het totaal met 4 cursusten aan boord, en er kan op het jacht overnacht worden.  De opleiding in Nederland vind plaats in samenwerking met Enjoy Sailing vanuit Lemmer of St. Annaland in Zeeland. De prijs is per persoon en aantrekkelijk. Vraag vrijblijvend om nadere informatie.
Schipper service.
Wanneer u zelf geen of onvoldoende zeilervaring heeft maar toch van een fantastische zeilvakantie op een voor u zelf gehuurd jacht wilt genieten, dan kunnen wij er voor zorgen dat uw jacht gevaren wordt door een zeer ervaren, indien mogelijk, Nederlandse schipper.
U kunt een handje helpen met het zeilen. De schipper is bovendien zonder meer bereid, indien u dit wenst, u alle ins en outs van het zeilen te leren.  
De kosten bedragen voor een volle week  € 910,- De schipper geniet kost en inwoning aan boord van uw jacht.
Zeilervaring is dus niet noodzakelijk.
PRAKTIJK VAARCURSUS IN ZONNIGE OORDEN
Wij organiseren speciaal voor u op maat gesneden zesdaagse zeilcursussen. Aanbod komen vaardigheden in het manoeuvreren op de motor, het  aan- en afmeren, ankeren, zeiltechnieken (aan de wind, halve wind, voor de wind), het werken met de boordapparatuur, navigatie, manoverboord manouvres, nacht klaar maken van het jacht, etc. De cursus wordt door een, zomogelijk Nederlandse, ervaren instructeur gegeven.
De mogelijkheid bestaat ook om een z.g.n. ladies only cursus voor u te organiseren speciaal voor de dames onder u.

Dit alles in een fantastische vaarvakantie omgeving. Er wordt naast de instructie uiteraard voldoende tijd ingepast om van de schoonheid en de omgeving te genieten. Ook is er de gelegenheid om te zwemmen en snorkelen in één van de prachtige ankerbaaien die u onderweg tegen komt. De route die u volgt wordt in in onderling overleg bepaald met de instructeur.

De instructeur overnacht aan boord van het door u voor dit doel gehuurde jacht en eet met de scheepspot mee. De kosten bedragen € 910,- voor een volledige week instructie boven de huurprijs van het jacht. Maximaal kunnen zes cursisten deelnemen per jacht, de ideale situatie is echter vier.
Er kan voor een ervaren Nederlandse instructeur gezorgd worden, die conform Nederlandse Opleidings richtlijnen instructie geeft.
Vraag vrijblijvend om nadere informatie.
zeilen Ijsselmeer (2).JPG
WWW.ZeilenKroatie.NL
Flamingo Yachtcharter
9711 BH Groningen - Ubbo Emmiussingel 12